TV!

I avsnitt nummer 7 av säsongens Gran Turismo får man se en hel del kul från Speed Weekend. Finns på tv8play ett tag framöver.

Får ju tillägga att den som höll i kameran när reportern vurpade i slutet av avsnittet var min och Jims käre fader. Vi lämnade över klippet till Gran Turismo-killarna, då de tyckte att det kunde vara användbart. Måste väl trots allt säga att jag blev mäkta förvånad när jag såg det i TV, utan att ha hört ett knyst från redaktionen. Ringde produktionsbolaget (Titan) för att nämna detta, och det blev ett himla rabalder. Slutade väl i princip med att jag inte orkade diskutera vidare då människan i andra änden var betydligt hetsigare än jag (jag ville bara kolla vad som hänt). Hade väl ändå förväntat mig något i eftertexten, men whatever…

TV i all ära, men ett heluppslag i senaste numret av tidningen Top Gear smäller nog högre. Svarthålet Racing tackar och bockar för en finfin bild!

Det här inlägget postades i Media, Speed Weekend on Ice 2012. Bokmärk permalänken.

1 svar på TV!

  1. Bjursingen skriver:

    Snygg bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.