TV!

I avsnitt nummer 7 av säsongens Gran Turismo får man se en hel del kul från Speed Weekend. Finns på tv8play ett tag framöver.

Får ju tillägga att den som höll i kameran när reportern vurpade i slutet av avsnittet var min och Jims käre fader. Vi lämnade över klippet till Gran Turismo-killarna, då de tyckte att det kunde vara användbart. Måste väl trots allt säga att jag blev mäkta förvånad när jag såg det i TV, utan att ha hört ett knyst från redaktionen. Ringde produktionsbolaget (Titan) för att nämna detta, och det blev ett himla rabalder. Slutade väl i princip med att jag inte orkade diskutera vidare då människan i andra änden var betydligt hetsigare än jag (jag ville bara kolla vad som hänt). Hade väl ändå förväntat mig något i eftertexten, men whatever…

TV i all ära, men ett heluppslag i senaste numret av tidningen Top Gear smäller nog högre. Svarthålet Racing tackar och bockar för en finfin bild!

This entry was posted in Media, Speed Weekend On Ice 2012. Bookmark the permalink.

One Response to TV!

  1. Bjursingen says:

    Snygg bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>