Fortsatt ritande av ventilpaketet

Innan vi provade ut delarna till dragkraftsmätningen som ni kan läsa om i det tidigare inlägget så ritade vi upp ventilblocken på nytt, i 3D denna gång.

Det fina med det är att man kan bygga ihop hela motorn i 3D innan man startar fräsen och värmer upp svetsen, det är en sak som kan spara både pengar och tid på i ett senare skede.

3D rendering av ventilblocket

3D rendering av ventilpaket

3D rendering av ventilpaketet, här utan ventilerna

This entry was posted in Jetskotern. Bookmark the permalink.

4 Responses to Fortsatt ritande av ventilpaketet

 1. Hej LarsE!

  Jag har blivit tipsad om dig av Olov på Mobacken Racing. Jag har nämligen en fråga om hur man bygger en “gasolkanon”, typ en sådan som man har och skrämmer bort djur från odlad mark, soptippar, flygplatser mm. Jag har gjort ett försök utan att lyckas :( Den ska monteras i kanonröret på en stridsvagnsreplika från andra värdskriget för att simulera eldgivning. Olov hade för sig att du byggt en sådan så du kanske kan hjälpa mig. Jag har tittat på era hemsidor och jag måste säga att ni verkar vara mycket kreativa – imponerande!

  MVH
  Anders H (kontaktuppgifter borttagna /Admin)

 2. Olov says:

  Inte “riktigt” en sån men han har nog koll på problematiken… :)

 3. LarsE says:

  Möjligt att jag kan hjälpa till, jag skickar dig ett mail så kan vi se om jag kan hjälpa.

  Mvh
  LarsE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>