Auto Motor & Sport

Skön krönika om Speed Weekend i Auto Motor & Sport. Det har väl börjat gå upp för åtminstone mig att vi nog var ganska uppskattade där nere. Dock vill jag väl (åter igen) tillägga, att det är en himla tur att folk deltar med lite mer normala fordon – för annars skulle det nog bli en ganska tråkig tillställning med tanke på hur mycket det skruvas i förhållande till körandet…

Jodå, vi har faktiskt en viss verksamhet förutom att skryta om vårt ”kändisskap”. Gamla meriter kommer man ingenstans på. Nu är det vidareutveckling som gäller. Hemma i hobbyverkstaden jobbas det lite smått med både GPS-logger och spänningsregulator för soppapumpar.

Det här inlägget postades i Jetskotern, Media, Speed Weekend on Ice 2012. Bokmärk permalänken.

5 svar på Auto Motor & Sport

 1. Johansson skriver:

  Ha ha, frän kommentar!

 2. Johansson skriver:

  Det bästa med allt det här är att ni tagit över ledarmössan gällandes tokiga byggen, vi är numer förpassade till minnenas katakomber vilket passar oss utmärkt. Feel the pressure to deliver crazy vehicles liksom. =)

 3. Johansson skriver:

  Apropå språkvalet här, jag satsar mina 50 öre på att modersmålet är det enda rätta. Det ser bara knasigt ut med anglosaxiska och de engelskspråkiga som vill läsa kan ju ta Google till hjälp.

  • Linus skriver:

   Ligger nog något i det.
   Blir bara rörigt. Dessutom är man ju inget geni på att uttrycka sig heller…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.