Auto Motor & Sport

Skön krönika om Speed Weekend i Auto Motor & Sport. Det har väl börjat gå upp för åtminstone mig att vi nog var ganska uppskattade där nere. Dock vill jag väl (åter igen) tillägga, att det är en himla tur att folk deltar med lite mer normala fordon – för annars skulle det nog bli en ganska tråkig tillställning med tanke på hur mycket det skruvas i förhållande till körandet…

Jodå, vi har faktiskt en viss verksamhet förutom att skryta om vårt ”kändisskap”. Gamla meriter kommer man ingenstans på. Nu är det vidareutveckling som gäller. Hemma i hobbyverkstaden jobbas det lite smått med både GPS-logger och spänningsregulator för soppapumpar.

This entry was posted in Jetskotern, Media, Speed Weekend On Ice 2012. Bookmark the permalink.

5 Responses to Auto Motor & Sport

 1. Johansson says:

  Ha ha, frän kommentar!

 2. Johansson says:

  Det bästa med allt det här är att ni tagit över ledarmössan gällandes tokiga byggen, vi är numer förpassade till minnenas katakomber vilket passar oss utmärkt. Feel the pressure to deliver crazy vehicles liksom. =)

 3. Johansson says:

  Apropå språkvalet här, jag satsar mina 50 öre på att modersmålet är det enda rätta. Det ser bara knasigt ut med anglosaxiska och de engelskspråkiga som vill läsa kan ju ta Google till hjälp.

  • Linus says:

   Ligger nog något i det.
   Blir bara rörigt. Dessutom är man ju inget geni på att uttrycka sig heller…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>