Pulsjet på MC-fest, lät (nästan) mest.

I helgen var det stora happenings på gång i Östersundstrakten – och då snackar vi inte om den där B-tillställningen nere på stan utan den lite mer högklassiga sommarfesten hos Wyatt Earps Riders i Gräfsåsen.

Då detta är ett ställe där man uppskattar lite skruvade fordon (åker man HD så gillar man att skruva) så packade vi med oss jetskotern och drog dit. Anders tog även och tog med sig Annas Sjösalacykel som han under inverkan av grupptryck och alkohol slängt ihop ett par kvällar tidigare.

Förutom jetcykel och jetskoter vankades även ett par besök i Absinthekällaren, goda köttbullar, massor med bra musik och rätt mycket skitsnack.

Nästan mest undrar ni… Jo någon hade visst gått och retat upp sig på en björk en bra bit ute i skogen. Exakt vad denne hade otalt med björken vet jag inte, men efter ett kilo dynamit eller så, så vet vi i alla fall vem som gick ut som vinnare ur den beefen och dessutom tog hem decibel-VM med råge.

Och vad gäller min peak över HD-åkare; innan nån biker tar till tårarna så får jag försvara mig med att det var lite av en kontring till den fina solhatten med rosa blommor och Buell-logga som en av medlemmarna gjort i ordning kvällen till ära!

Vi tackar för en grym tillställning med trevligt folk och bra musik!

Edit: Vi brukar i regel försöka göra någon slag analys efter varje körning. Denna gång hade vi faktiskt inga haverier i form av sprickor eller annat otrevligt. Däremot börjar ventilerna se rätt tragiska ut. Nu är det inte bara sprickor ute i hörnen, utan det saknas även bitar. Jag vet inte om det var pga detta eller någon annan faktor, men den kändes faktiskt lite “tveksam” i gången. Inte riktigt full stuns liksom. Bara kul att se hur länge prylarna håller. Dock får vi väl se till att slänga i en ny omgång ventiler innan nästa Speed Weekend.

This entry was posted in Filmer, Jetskotern. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>