Meningen med livet!

Detta pressmeddelande damp ner i inkorgen idag:

Nu är det klart att Speed Weekend kommer gå under V 7 och 15-16/2 med reserv datum 17/2 vid dåligt väder. Vi provar en hel del nya saker på Speed i år då Speed Weekend fyller 5 år! För att vintersäkra tävlingen provar vi att flytta tillbaka 3 veckor, det beslutet ligger i linje med många förares önskemål som hellre tar risken att det kan vara lite kallare men hoppas på bättre och hårdare is, i jakten på snabbare tider och rekord.

Vintrarna i Sverige är svårbedömda numera och ingen vinter är den andra lik, och med det svårt att beräkna vilket datum som är lämpligt. Landracings alla tävlingar har gått i 100 % sol 2012 och med det den bästa sommaren genom tiderna för oss. Vi hoppas att turen håller i sig  med soliga vår vinterdagar på världens snabbaste is mitt i Orsa. 

Alla nyheter kommer presenteras framöver på www.Landracing.se och anmälan släpps den 26 oktober kl. 08:00 där dom första teamen har möjlighet att boka ett begränsat antal stugor mitt på området Orsa camping.

Det här inlägget postades i Speed Weekend on Ice 2013. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Meningen med livet!

 1. Johansson skriver:

  Hurra! Äntligen vinter när det ska tävlas, hoppas hoppas på bra före!

 2. Oddvar skriver:

  Trur det er lurt å prøve litt tidligere.
  GLEDER MEG!!

 3. Bjursingen skriver:

  Härliga tider!

  Några planer på att börja fixa med motorn?

  Alltid roligt med lite mera kvälls läsning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *