Tålamod mina damer och herrar!

Vid det här laget borde vi förstås ha kommit med en lång och detaljerad uppdatering från Speed Weekend, men vi har faktiskt mest pustat ut efter ett par månaders hektiskt arbete. Jim kommer nog att skriva ihop något fyndigt och intressant under morgondagen, men tills vidare lägger jag här upp en bild som jag fått tillstånd att använda.

Så här med facit på hand måste jag säga att kåpan blev löjligt bra. Jag är definitivt ingen designer, och är glad att de andra + min och Jims far kommit med input vad gäller justeringarna av kanter/profil etc. men kan bara konstatera att grunddesignen dög rätt bra.

Vi kan ju börja med en bild av CAD-modellen:

CAD-modellen blev en smula kantig, men detta skulle ju inte vara något problem att råda bot på när vi slipade till formen. Dessutom blev inte konturen mot fronten något bra men jag räknade med att vi skulle lösa detta när vi skar till den. Som tur var så tog jag till formen så att vi fick en del extra material att ta av.

Håll i er nu, för här kommer underverket:

Huvsprintarna med huvuden av mässing blev ju också riktigt fina. Sen gjorde ju Jim och far ett grymt jobb med kutsen baktill.

This entry was posted in Jetskotern. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tålamod mina damer och herrar!

  1. Marcus Löfstrand says:

    Riktigt snyggt!!
    Ett plus att ni får mer yta för sponsordekaler :)

  2. peter forsberg says:

    Tack för underhållningen tillsammans med Mobacken i Årsunda. Skotern ser betydligt sportigare ut nu :) Jag väntar med spänning på eran speedweekend summering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>