Än är inte vintern över…

…så passa nu på att inhandla ett alldeles eget exemplar av årets Svarthålet-mössa. Vi fick några över efter Speed Weekend som vi nu avyttrar till det förnämliga priset 150 riksdaler per st.

mossaVill ni slå till så gör ni det i shoppen.

Som ni märker så har det där vanliga lugnet efter Speed Weekend infunnit sig. Vi är väl helt enkelt tvungna att försöka hinna ikapp med saker och ting. Sådant som man inte riktigt känner att man behöver skriva om här. Besikta bilen t.ex.

Vår käre fotograf Kristoffer arbetar dock för fullt med vår alldeles egna Speed Weekend-film, och bara han får lite ledigt mellan tjänsteresorna världen över så ska vi nog kunna ha filmpremiär inom inte allt för länge.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.