Arbetet fortsätter

Under förra Speed Weekend visade det sig efter de första åken att vi hade en del läckage mellan ventilpaketet och motorn. Efter att vi tätat detta så fick vi alla intrycket att dragkraften ökat markant, och därför tänkte vi nu se över de delarna lite extra så att det är tätt och bra.

dsc_1800

På torsdag ska vi ha en liten uppvisning/provkörning och tänkte då passa på att göra lite nya mätningar. Förra året uppmätte vi ungefär 2050 N i dragkraft (om jag inte missminner mig). Detta var innan vi tätade läckagen. Det skulle inte förvåna mig om vi, med tätare insug, skulle ligga runt 2300 N.

dsc_1809

(Ovan) I vanlig ordning så passar vi på att ta bort lite sot och silikonrester när vi ändå tagit isär allt.

dsc_1818

 

dsc_1822

Vi har även passat på att syna motorn en gång extra efter förra helgens reparationer, samt reparera det trasiga motorfästet. Idag blev det en oförskämt lång sovmorgon, men förr eller senare ska vi väl komma igång och få något gjort…

Det här inlägget postades i Jetskotern. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.