Det är tydligen Renault som gäller!

Legal notice: Material (photo/video) on this website is copyrighted and any use of it without our permission is prohibited. Contact us here if you want to use any of the photos/videos found on this site.
(We never thought it would be necessary to make this clear, but since major production companies are using our material for profit it obviously was…)

Medan Jim kämpade på med att tillverka nya motorfästen under helgen som gått befann jag mig i Hammerdal för att hjälpa bröderna Andersson med elektroniken på deras nya firmabil.

Efter provkörningen på söndagen slängde jag upp en liten film på Youtube. Blev några tusen visningar rätt kvickt. I morse fick jag ett meddelande från Bilsport som ville använda filmen på sin FB-sida. De hade hittat den på en annan FB-sida som efter lite granskning laddat ner den från Youtube utan att fråga eller hänvisa till oss. Sådant har vi väldigt svårt för, men det är såklart kul ändå att se att den de lagt upp visats över 400 000 gånger. (Edit 2017-02-05: Vi har gjort upp med nämnda franska FB-sida).

Bilsport redigerade om filmen lite (blev mycket bättre) och slängde ut den på sin FB-sida. I skrivandes stund, 6 timmar efter publiceringen, har den filmen visats 435 000 gånger (Edit: 4,3 miljoner visningar 2017-02-05), delats 3000 (40 000) gånger och fått 6000 (22 000) kommentarer. Det är vid det här laget smärtsamt tydligt att jetskoter är fel väg att gå om man vill få uppmärksamhet…

Inlägget på Bilsports FB-sida.

Artikel på Bilsport.se.

Det här inlägget postades i Filmer. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.