Elsystem

Inget av den eldragning vi gjorde förra året var något att hänga i julgranen, så vi gör om allt. Tänk om man varit ute i bättre tid så hade man sluppit fuska. Jaja, det blir antagligen inte lika kul utan press…

Nu i helgen byggde vi ihop en låda med reläer för att styra bränslepumpar, tändning mm. För att saker och ting ska gå smidigt att koppla isär så har vi monterat rejäla kontaktdon mot pumparna. Fler kontakdon kommer att tillkomma, för tändning och manöverkretsar.

This entry was posted in Jetskotern. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>