Lera och traktorer…

Flitens lampa brinner säkert någonstans, men här går den bara på sparlåga. Som tur är så händer det mer hos Anders med turbinhojjen, och Olle med traktorn.

Kretskortslayouten för spänningsregleringen till soppapumparna ligger uppe på stationära datorn, och varje gång jag sätter mig där så kanske jag flyttar ett motstånd, eller drar om en kopparbana. Förr eller senare blir det väl klart. Tills vidare så får jag fortsätta visa upp andras bragder…

Idag blev det ett besök i Sikås, på något litet motorevenemang hemma på någons gård. Riktigt mysigt!

Skoterrace ordnades – i flera olika former:

Även andra fordon (bilar och fyrhjulingar) fick leka av sig lite i lergropen. Vattenleveransen skötte förresten räddningstjänsten!

Till sist tog Olle och en gång för alla visade var skåpet skulle stå. Dock nöjde han sig med att komma med lilltraktorn (bara 8 cylindrar) denna gång.

När vi ändå var i krokarna, och Olle ändå skulle hem för att fortsätta skruva med stortraktorn inför nästa helgs pulling i Ljusdal så passade vi på att slinka in på en liten titt. Underligt nog har jag lyckats missa detta monster, så detta var första titten. Vilken best! (traktorn alltså)!!

Nytt för i år är (bland annat) två st. rent erotiskt snygga Holleyförgasare.

Nästa helg kör han i Ljusdal. Om ni har chansen så bege er dit!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>