Jetskoter pulling(?) i Ljusdal

I morse ringde Olle. Han hade visst råkat visa nått filmklipp från någon av våra körningar för arrangörerna av Traktor Pullingen som går av stapeln i Ljusdal nu till helgen. De måste ha gillat vad de såg, för vi är tydligen väldigt välkomna att ta med oss maskineriet dit ner. Blir till att omplanera lite. Tyvärr har jag ingen dragkrok på Buellen, så det får bli till att åka bil istället. Dessutom finns det lite att göra innan det bär iväg:

  • Svetsa klart motorn
  • Montera motorn
  • Ladda batteri
  • Provköra soppapumpar och tändning

Plus att packa ner allt som ska tas med. Lär väl inte ta med oss hela verkstaden med vinkelslipar, svetsar etc. men det blir ändå en hel del.

Jaja, det här ska nog gå på något vis. Är ni i trakterna så se till att komma förbi. Jag ser mest fram emot att få se Olles traktor in action för första gången. Jag har hört rykten att provstarten med nya förgaseriet gick över förväntan.

This entry was posted in Allmänt, Jetskotern, Traktor pulling. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>