Ökenstorm

Då var dagens vansinne avklarat. Eller nåja, kvällen är inte slut än…

Fler bilder och filmer kommer väl senare, men här är ett av Bjursingens klipp från vår första körning. Det finns folk som hävdat att vi inte ens skulle få vår maskin att fungera i vinterklimat. Bevisligen hade de fel, men att den går bättre i varmare väder tvivlar vi inte längre på. Vilket ös! På bakmeden sitter en liten tvärbalk med två hjul på, för enklare transport i och ur släpet med mera. Det syns inte här, men under andra körningen så strävade den faktiskt framåt, trots att den tryckte ett berg av sand framför hjulaxeln som borrat ner sig i marken.

Det här inlägget postades i Filmer, Jetskotern, Traktor pulling. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ökenstorm

 1. Olov Mobacken skriver:

  Lite halvkul reaktion på han i blå tirsha som står mot den gröna baracken… Ser jävligt kärut ut med armarna i kors, men när den startar vart är han på väg då?? 😉

  • LinusN skriver:

   Jo han fick bra fart! Det enda jag kan säga är väl att jag antagligen skulle ha reagerat likadant om jag stått där utan hörselskydd.

   Kommentatorn var för övrigt en helt underbar typ. ”…ja nu vart det inte så intressant att stå nära längre!”.
   Dessutom lyckades han få oss alla att tappa hakorna när han körde upp en tredjedels dosa under överläppen – och jag tvivlar starkt på att det var enbart för showen för det såg väldigt naturligt ut =)

 2. Bertil Olsson skriver:

  Svarthålets Racing ,det namnet kommer inte att glömmas bort i Ljusdal på väldigt länge. Den show ni gjorde hördes och kändes i hela Ljusdals kommun. Ljudet diskuteras livligt och gissningar som (det måste vara ett flygplan) spekuleras för fullt.
  Tusen tack för underhållning i värdsklass.
  Mvh Bertil o Henrik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *