Filmdags

Tänkte att vi skulle sammanfatta lite kvickt vad vi hållit på med de senaste åren. Man glömmer fort, men när man börjar rota i gammalt material så ser man ju att vi trots allt fått en del gjort bland allt kaffedrickande och kakätande.

Dessutom kanske man kan se det som någon slags teaser inför Speed Weekend 2013. Nu kom förvisso denna lilla filmsnutt att handla mest om oss, men om man dessutom har i åtanke att det kommer finnas en hel samling med snabba/högljudda/udda/konstiga eller bara allmänt roliga fordon där så blir det ännu mer intressant.

Se även den ohyggligt snygga postern som Landracing.se satt ihop inför världens roligaste event!

Det här inlägget postades i Filmer, JetKick, Jetskotern, Pre season pulsejet 2011, Speed Weekend on Ice 2010, Speed Weekend on Ice 2011, Speed Weekend on Ice 2012, Speed Weekend on Ice 2013. Bokmärk permalänken.

1 svar på Filmdags

  1. Johansson skriver:

    Fan vilken bra film! 5 varmkorvar av 5 möjliga från mig!

    Rätt kul att det var en internationell omröstning som kom fram till att just ni skulle pryda affischen för Speed Weekend, nu kan ni lägga till samma speakerröst som Bangbus-filmerna. Woooooooorld famous! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.