Här händer det grejer, japp! Linus tillverkar ny fläns av papp.

Så här kan det bli när man experimenterar fram motordelar utan att göra några ritningar. Tyvärr så är det väl så gott som ofrånkomligt att vissa åtgärder utförs i sista sekund utan komplett dokumentation, men då får man jobba lite extra när man ska försöka göra samma sak igen.

Vi behöver en fläns på den nya fina motorn som L-E håller på att kröka till. Efter ett par vändor till verkstaden och lite caddande fick jag till en ritning som jag trodde skulle stämma. För att bli riktigt säker så skrev jag ut den på en A1:a och testade att skruva den mot den gamla flänsen. Nu är jag i alla fall hela 95% säker på att det kommer att passa.

Snart släpper Landracing sina fruktansvärt snygga T-shirts inför Speed Weekend 2013. Vi tänkte köpa in en trave och sätta vår logga lite snyggt på. Kommer att gå att köpa billigt för den som är intresserad (jodå vi vet faktiskt en som är det).

This entry was posted in Jetskotern. Bookmark the permalink.

2 Responses to Här händer det grejer, japp! Linus tillverkar ny fläns av papp.

  1. Johansson says:

    Ritningar är bara sååååå 2010, höftmekande är det nya svarta baby!

  2. Oddvar says:

    oh, sexy t-shirt!!
    Må ja!
    Hadde vert topp med svarthålet logo på ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>