Det här var kul!!!

Då var det dags i år igen! Wyatt Earps MC’s Gun Party.

I år slog vi på stort och lastade hela arsenalen, inklusive Lars-Eriks Lockwood-jet som faktiskt var den första som byggdes i vårt gäng, eller, det var faktiskt före både min och Jims tid.

Mitt i farsgubbens kusinträff passade vi på att lasta inför lördagens avfärd mot Gräfsåsen. Lars-Erik, skarpsynt som han är, tog och kikade lite närmare på motorn i jetskotern. “Är inte det där en spricka?”. “Neeeeejdå”, sade vi i total förnekelse. Visade sig att det inte bara var en, utan ett flertal sprickor.

Detta kan nog till viss del förklara varför motorn kändes lite “halvslö” i Ljusdal. Kanske inget som någon annan märkte (billarmen gick ändå), men man fick känslan av att något inte var helt rätt…

Dags för lite svetsarbete med andra ord. Så när de andra släktingarna roade sig med grillning, umgänge och musicerande, hade vi fredagsmys med vinkelslip, svets och… jaja en och annan öl kanske.

Vi har ungefär 1000 bilder till från helgens utsvävningar, men sammanfattar det hela med en film. Antagligen vår bästa hittils, så håll tillgodo!

Under vår senaste visit till Tierp Arena och en EM-deltävling i drag racing hamnade jag vid en husvagn med ett par riktigt sköna typer på campingen. Den ene jobbade för SSAB, och hade tidigare under dagen marknadsförd deras nya Crom-Molydräpare Docol i samarbete med ME Racing som kör allas vår favoritbil Green Goblin. Vi kommer nog att diskutera lite kring vilket material som skulle kunna passa bra för oss för att få motorn att hålla lite bättre. Ska bli spännande att se vad de har att komma med!

This entry was posted in Filmer, Jetskotern. Bookmark the permalink.

One Response to Det här var kul!!!

  1. says:

    Mycke tack för att ni kommer på vårat partaj och låååter med era maskiner… kanon!
    PÖ/ Earps.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>