Elektronik, styre, husvagn, Ferdinand Ice Festival

Rent produktivt har vi kanske inte uträttat stordåd på sistone, men jag har i alla fall lyckats samla ihop tillräckligt med bilder för att fylla ut ännu ett inlägg.

I fredags köpte jag och Jim husvagn. Vi (Svarthålet) har tur som har så himla goda vänner som ser till att vi har någonstans att bo när vi är ute på äventyr, men vi tänkte att det kunde vara fint att även ha något eget. Inget illa menat Bjurs, vi kommer aldrig få det så lyxigt som i ditt mobila hem!

Efter lite specialanpassning för våra behov blir det nog hur bra som helst!

Nu är nya styret på plats! Blir lite annan körställning med detta! (Ber om ursäkt för de fruktansvärda bilderna. Får fota med mobilen då jag råkade glömma kameran hos en husvagnssäljare vi besökte)

Förra veckan kom komponenterna till drivkorten för bränslepumparna. Har monterat ihop ett. Blev ett sjuhelsikes strul. Efter att ha gjort ungefär 100 ändringar och sedan till slut ändrat tillbaks allt till ursprungsfunktionen igen så verkar det fungera bra. Jag borde förstås ha litat på att de tester och den konstruktion jag gjort tidigare skulle stämma och att jag snarare gjort något fel vid monteringen. Ska snygga till lite och sen blir det dags för prestandatest.

Blev lite filminspelning också. Var mina och Jims farbröder Björn och Herje som ville föreviga när de kapade ner en storgran på gården. Självklart gjordes det med stil och finess! Skruva upp ljudet. Mullrar härligt!
Vedkapningen i depån kommer att bli en fröjd framöver!

Vi har också idag tackat ja till att komma till Ferdinand Ice Festival i Norge i mitten på Januari. Ska bli otroligt kul!

Det här inlägget postades i Ferdinand Ice Festival 2014, Filmer, Jetskotern. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.