Ferdinand Ice Festival närmar sig

Tänkte bara passa på att göra lite reklam för Ferdinand Ice Festival. Vi har inte varit där förut, men det ser ju ut att kunna bli hur kul som helst.

Kolla in deras sida på Fejjan!

Här sitter man och försöker vänta ut förkylningen. Det finns verkligen inte tid till detta nu. Planen var att ha skurit ut delarna till formen för kåpan innan nyår. Får se hur det går med den saken. Faktum är att till Ferdinand är inte behovet av någon fartkåpa sådär enormt stort då det ändå inte kommer att bli aktuellt med några rekordförsök.

Dock så måste vi riva ur motorn och besikta den, samt eventuellt lappa ihop eventuella skador. Ventilpaketet måste ses över, och så måste vi göra klart det nya styrarrangemanget. Det blir lite jobb trots allt.

Det här inlägget postades i Ferdinand Ice Festival 2014. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.