Insikt

LarsE mailade igår en bild på en rent ohyggligt stor pulsjetmotor. Eller åtminstone själva röret. Tydligen är det kring denna vi ska bygga en skoter. Låter honom stå för bilder och beskrivningar, då det är han som gjort jobbet på detta, men det är först nu man börjar inse att detta blir en rätt stor pjäs.

Härom dagen inkom 6 meter 50x25m aluminiumplattstång. De slutgiltiga måtten är inlagda i CAD-modellen av delarna till ventilblocken, så tillverkningen av dessa planeras att ta fart nu i helgen. Ska bli skönt när det verkligen finns lite delar att känna på.

Det här inlägget postades i Jetskotern. Bokmärk permalänken.

3 svar på Insikt

  1. Johansson skriver:

    Lars-E skickade en bild på sig själv ståendes bredvid motorn, herrejävlar så stor den är!!

  2. Jim skriver:

    Men lägg upp bilden då!!!

  3. LinusN skriver:

    Lugn lilla grisen. Tänkte att L-E skulle få sköta den rapporteringen på egen hand 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.