Skynda fynda!

Vår gamla jetspark, som vi deltog med i Speed Weekend i Funäsdalen för en herrans massa år sedan har sedan dess stått parkerad i en lada hos The Stig(-Allan). Ni minns, karln som är en jävel på att svetsa och som sett till att chassit på jetskotern håller ihop så bra.

Vi höll på att fundera på att ta med jetsparken till årets Speed Weekend, mest för att ställa ut, och bad därför The Stig(-Allan) att ta fram den åt oss. Tyvärr så verkar det som om karln inte är helt pålitlig. Han har inte bara tagit fram den, utan även gjort research och kommit på det vi försökt undanhålla världen – d.v.s. att vi faktiskt inte alls byggt jetsparken utan att den är ett gammalt stridsfordon från andra världskriget. Han nöjde sig inte bara med det, utan verkar dessutom försöka sälja den på Ebay.

Jaja, än är inte reservationspriset uppnått så med lite tur kanske vi får med oss den till Speed Weekend ändå…

(På förekommen anledning; annonsen är bara ett dåligt skämt)

Jetspark Ebayannons

Det här inlägget postades i JetKick. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.