Provkörningar

Uppdatering: Klockan är ju 00:15 på söndag morgon och vi kan nu bekräfta att det blir provkörning i Halabacken imorgon (22/2). Kl. 12:00 är vi på plats, men det kan dröja uppåt en timme innan vi fått allt i ordning. Vi kan behöva lyfthjälp, så alla som känner sig unga och starka är välkomna att hjälpa till att försöka baxa aset av släpvagnen.

Ferdinand2014-00021

Till helgen, närmare bestämt söndag den 22:a februari planerar vi att göra en provkörning hemma på gården i Halabacken någon gång mellan kl 12 och 15.

Vi har lämnat informationslappar i brevlådorna på byn, både för att varna och bjuda in. Eventuella ändringar i planeringen tillkännager vi här.

Beroende på resultatet vid söndagens provkörning så har vi även bokat in en preliminär tid på tisdag eller onsdag samma tid. Information om detta kommer också att dyka upp här, så håll ögonen öppna!

Den som är intresserad får självklart komma förbi. Dock så kan vi inte garantera resultat. Hela bränslesystemet är ombyggt och även om vi är rätt säkra på att allt kommer att funka skapligt så skulle det ju kunna skita sig. Det vore i sådant fall inte första gången…

Det här inlägget postades i Jetskotern. Bokmärk permalänken.

1 svar på Provkörningar

  1. daniel lövgren skriver:

    Trevligt, jag säger till när ljudvågorna når västkusten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.