Provkörning imorgon

Just nu arbetar jag och Jim med de sista förberedelserna inför morgondagens provkörning. Slutgiltigt besked om tid för provkörningen kommer imorgon vid 9-tiden.

Elverk och startfläkt är provkörd. Bränslefördelningsblocket är tillverkat och Jim håller precis på med monteringen. Batterihyllan är monterad, och vi har även monterat lite isolering under batteriet. Bakre värmeskölden sitter på plats. Alla soppaslangar är monterade och åtdragna.

Det som återstår är montering av bränslefördelningsblock, montering av motor samt att provköra bränslesystemet.

Sidostabilisator

På bilden ser ni den snygga sidostabilisatorn som pappa tagit sig tid att tillverka. Bör ge minst 10 km/h extra!

Lars-Erik är för närvarande hemma i Svarthålsbyn och byter bakaxel på 740:n. Kör man 740 så kör man 740, och det verkar ju som om det börnas runt en del på byn med tanke på vad som ramlade ut ur bakaxelklumpen sist han var här. Som tur var så fanns en ny axel inom räckhåll. Ibland är det här med avstånden lite tråkigt. Tyvärr kan han inte närvara vid morgondagens provkörning. Å andra sidan så är det ju inte direkt första gången vi kör nu, så nu för tiden kan man faktiskt leva med att missa ett tillfälle.

Det här inlägget postades i Jetskotern. Bokmärk permalänken.

2 svar på Provkörning imorgon

  1. Anders Johansson skriver:

    Jamen fiiiiiiiiiilm dårrå!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.