Provkörning avklarad!

Så, idag var det provkörningsdags. Förutom att se om maskinen över huvud taget gick efter att vi dragit om nästan hela bränslesystemet så tänkte vi även göra en dragkraftmätning då det var länge sedan sist. Vi har snackat om runt 1600-1800 N (160-180 kg) dragkraft, men det var länge sedan vi mätte sist.

DSCF5086re

I vanlig ordning så hade vi lämnat varnings- inbjudningslappar i brevlådorna på byn. Det dök upp ett tjugotal nyfikna besökare. Tyvärr så var det några som kom lite sent och missade starten. Man står ju inte och puttrar nå många sekunder i stöten liksom.

Innan det var körningsdags så ringde mamma, som har sitt hus 40 meter från provkörningsplatsen och frågade om det var läge att ta ner blomkrukorna. Tur att hon har bättre koll än oss, för det där hade vi helt glömt.

Nu är det bara resten kvar, och resten är faktiskt relativt lite om man jämför med vissa tidigare år. Mobacken har också provkört med strålande resultat. Sällan har vi nog längtat till Speed Weekend som i år!

Det här inlägget postades i Filmer, Jetskotern. Bokmärk permalänken.

1 svar på Provkörning avklarad!

  1. peter forsberg skriver:

    Ser ju bra ut! Vi syns på tors kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.