Städdag

För att slippa göra om förra årets fadäs, då det krävdes tre man och fem dagar för att få ordning i verkstaden så var det dags för lite städning. När vi kom hem från Speed Weekend dumpade vi det mesta innanför porten, så nu var det läge att reda ut i röran.
Städdag0001

Faktiskt inte alls så farligt, så vi hann med en del annat också.

Precis som förra året så fick vi med oss en hel del av Årsundas strand hem, som vi under högtidliga former planterade på närmaste isplätt hemma på gården.

Städdag0002

För några år sedan fick vi ett tändsystem till en gasturbin av Team Rocket Launchers, som tyvärr verkar ha pensionerat sig från jetmotoråkandet. Nu när Mobacken-Anders blivit med Viper så tänkte vi att detta kanske kunde göra nytta där. Tyvärr så fick det för sig att gå sönder lite, men efter lite reparation så verkar det fungera igen.

Städdag0006

Städdag0005

Det är verkligen tryck i grejerna. Varje gnista smäller så att man helst bär hörselskydd.

Sen så hann vi med lite funderingar kring sommarens spektakel. I slutet av sommaren ordnar Landracing köra-fort-tävling på asfalt. Vore något för Jims nya Gocart-chassi tänkte vi och tog ut det i solen för att ta lite mått.

Städdag0003

Nu under kvällen har jag lagt ett antal timmar med Inventor för att få fram denna ganska verklighetstrogna skiss:

Städdag0004

90% klart – bara lite finlir kvar!

Det här inlägget postades i Allmänt, Filmer. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.