Blyg är man, men det är ju kul att vara med i tidningen

Inför Speed Weekend så hade vi besök av Olof Sjödin från Östersundsposten, som kollade in våra förberedelser och ställde en del frågor. Tyvärr så var inte L-E närvarande då, men det redde ju ut sig bra då Olof tog det mycket fina beslutet att komma ner till Årsunda och vara med där det hände.

Reportaget blev riktigt fint faktiskt!

ÖP Reportage SMALL

(Artikeln är medvetet förminskad till oläsbarhet så jag slipper känna att jag gör mig skyldig till någon form av upphovsrättsbrott).

Artikeln finns att läsa i sin helhet här. Att den är delad över 300 gånger får vi ju se som väldigt smickrande. Olof har även lagt ut en massa bilder på allt möjligt fränt från Speed Weekend här.

Vad händer hos Svarthålet nu då? Inte så hemskt mycket faktiskt. Vi försöker väl plana ut lite. Ta igen lite förlorade arbetstimmar på respektive arbetsplatser. Nästa helg har vi planerat in städhelg i verkstaden. Vi vill verkligen inte hamna i förra årets träsk, där vi drog ut så länge på städningen att det tog en hel vecka att få ordning på allt igen.

Det ser ut som att det kan bli åtminstone ett rätt stort event för oss i sommar, men det får vi återkomma om lite senare. Till hösten kommer vi att bygga en ny, större motor. Vi söker för närvarande med ljus och lykta efter lämplig plåt för ändamålet, samt någon som möligtvis kunde tänka sig att sponsra oss lite.

Det här inlägget postades i Media, Speed Weekend on Ice 2015. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.