Tack tack!

Inför Speed Weekend är det mycket som ska ordnas, och masor som ska köpas in. Därför är det såklart himla trevligt att få lite spons.

I år har vi en ny crew-kamrat, nämligen lastpallsmagnaten Anton Bång, som förutom att följa med valt att sponsra oss med racingunderställ.

vecon


Trangia har ännu en gång hjälpt oss med plåt till värmesköldar. Förutom två plåtar av högsta kvalitet fick vi en rundvandring i fabriken när vi hämtade den. Det är fantastiskt att man lyckats bo en dryg mil från en sådan fabrik i över 30 år utan att ha en aning om hur den ser ut på insidan.

trangia


helloilFör att alla som besöker Speed Weekend ska ha en chans att känna igen vårt team så har Thomas på Orsa Tröjtryck gjort i ordning en laddning snygga västar åt oss.
Vi passade även på att beställa en laddning mössor som vi kommer kränga i depån (det finns T-shirts kvar för den som känner för en sådan också).

Forberedelser-0008 Forberedelser-0007


Kaffeförsörjningen under årets Speed Weekend är i år tryggad av Lemmelkaffe.

lemmelDet ska förstås bli mycket spännande att få koka upp en laddning av detta över öppen eld.


Sist men inte minst vill vi tacka Marin- och Haverikonsult förtug att de hjälpt oss med att få fram plåt till nya motorn. Inte nog med att de tipsade om en bra leverantör (Aston Carlsson), de hjälpte oss även med att hämta plåten samt frakta den mer än halva vägen från Stockholm till Jämtland.

montfred

aston

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.