Snö

Jag och Jim insåg att det kanske vore lämpligt att se över hans släpvagn inför den kommande färden. Lättare sagt än gjort då den gömde sig bakom en hel vinters (delvis fruset) takras. Med lite maskinell hjälp hade vi i alla fall till slut en gång att dra fram vagnen genom.

Väl hemkommen så tog jag och tillverkade, samt monterade kretskortet för drivning av displayer och hastighetsmätare. Det gick finfint, och nu har man bara ett kort kvar att tillverka: huvudkortet. Detta bör bli ganska enkelt, då i princip alla funktioner ligger på de övriga korten. Ska bli spännande att prova att kommunicera med alla de andra korten. Får hoppas att inget krockar allt för mycket…

This entry was posted in Jetskotern. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>