Tändning

Ni som troget följer oss minns säkert att jag i våras konstruerade en ny tändenhet efter att den förra ramlat i bitar i Orsa. Nu när vi vet att den funkar bra så tog jag och gjorde en till. Kan ju vara skönt att slippa sitta ute på isen med gaslödkolv och försöka reparera, och istället bara byta om (när) det händer något.

Dessutom kan vi använda denna till andra projekt. T.ex när vi ska skrämma igång lilla pulsjeten. Tomtebloss funkar förvisso, men det är lite bökigt. Som bevis på min oerhörda kreativitet kommer här två bilder.

This entry was posted in Jetskotern. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tändning

 1. Bjursingen says:

  Tjo!
  Snyggt jobbat!
  Sköt att se att ni börjat i tid denna gång. (-:

  • LinusN says:

   Vi ska nog lyckas spara en hel massa jobb till de sista veckorna innan Speed Weekend =)
   Idag har jag jobbat för fullt på spänningsregleringen till soppapumparna. Blev till att rita om hela kretskortslayouten då jag bara inte kunde få plats med komponenterna på ett vettigt sätt på 50×50 mm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>