Hjulafton

Idag slog vi på stort och tog en sväng till Fjäl för att se på när Anders provstartade sin gasturbin JU-01 efter några justeringar. Gick alldeles utmärkt, och haverierna uteblev. Något som förvisso drog ner underhållningsvärdet en smula, men som man knappast kunde gnälla över.

Vi passade även på att koppla upp tändsystemet som Team Rocket Launcher donerade från sin kraschade jetspark förra helgen. Det är helt klart tryck i de där gnistorna. Det smäller rejält!

Det bjöds även på en riktig brakmåltid i form av grillat (säsongens första). Tack och bock!

Jetskotern då? Jo arbetet pågår, även om det inte går i riktigt samma panikfart längre. Åbäket har blivit ganska tungt på slutet, och den är väldigt jobbig att flytta runt, så igår köpte vi in en hel kasse med diverse hjul för att råda bot på detta.

Det blir vagnar med pivothjul under medarna fram, och stela hjul bak. Vi passar även på att sätta hjul på fläkten, då skidorna glider väldigt dåligt på asfalt eller grus (finns det någon valla för asfalt tro?). Vagnarna är klara. Bara lite färg som saknas.

Det här inlägget postades i Allmänt, Filmer, Jetskotern. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *