Tog oss ett par dm i alla fall…

Så bar det iväg till Ljusdal för andra året i rad. Vädret blev riktigt bra trots de dåliga förutsikterna. Olles traktor gick fint, och han drog till med en förstaplacering denna gång!

Jetskotern där emot gick betydligt tyngre än vad vi kunnat tro, men den där ”vassa” sanden ger fruktansvärt hög friktion. Krävdes flera man bara för att orka släpa den fram, då det förvånar mig inte att den inte orkade för egen hand.

Slängde ihop ett litet klipp från helgen. Olles hjulres vid avlastningen var klart spektakulärt. Särskilt eftersom han verkade minst lika impad som vi. De extra vikterna i aktern gjorde den visst lite yster…

Vi i Svarthålet är nog ganska överens om att det börja bli dags att så skrället att röra på sig även på sommaren. Det innebär nog en hel del jobb att få till det bra med hjul (styrgeometri etc.), men det ska nog ordna sig. Vi vill passa på att tacka Bertil Olsson och Ljusdals Motorhistoriska för allt arbete de lagt ner, och samtidigt gratulera dem till att det blev en sådan succé i år igen.

Det här inlägget postades i Filmer, Jetskotern, Traktor pulling. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tog oss ett par dm i alla fall…

  1. Bjursingen skriver:

    Härliga tider!

    Alltid kul att föra lite oväsen.

    Det ska bli fränt med hjul på bröölröret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.