Dubbelpulsjet på hoj – fasen så skoj!

Nu känner man att vi är i den där situationen igen, där våra kära läsare tror att vi försöker släta över det faktum att vi inte får något gjort genom att skriva en massa nonsens och länka till andras verk.

Faktum är att det ändå hänt en del, men vi tänkte kanske försöka summera lite. Vi har handlat in allt som behövs för kåptillverkningen. Vi har byggt en glödträdsskärare modell lite större så att vi får in markisoleringsskivorna i den, och CAD-modellen av jetskotern är snart klar.

Tills vidare så tänkte jag göra lite reklam för senaste numret av MCM. Var en kille på Earps som hade nämnt detta för Jim. De har gjort ett jättefint reportage om vår vän Peter Forsbergs grymma pulsjethoj.

Tar och slänger in en till film med The Moby Dicks också:

Det här inlägget postades i Allmänt, Filmer, Media. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dubbelpulsjet på hoj – fasen så skoj!

  1. Anders Johansson skriver:

    Kul att dom fått ett reportage skrivet, jag måste ta och köpa MCM nu och kolla in det!

  2. Peter Forsberg skriver:

    Jo det blev bra. Spec bilderna av gamla flickfotografen Siver Ohlsson som jag som är gammal var sjukt avundsjuk på när man tjuvläste Fibban och SE på 70 talet…. Googla på han…. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *