Snart börjar det!

Nu börjar Speed Weekend närma sig.

Själv sitter man på flygplatsen för att roa sig med musiklyssning och öldrickning i helgen. Kanske blir den sista ”lediga” helgen på ett tag. Ny motor ska byggas, vilket kräver planering, materialinköp, hantverkande…

Tills vidare tänkte jag visa lite av vad våra vänner håller på med, samt med hjälp av dem locka er att komma till Årsunda den 27-28 februari.

Först ut har vi Mobacken-Anders som lyckats fläka ut sig på en helsida i Östersundsposten, samt ett litet videoreportage på deras hemsida.

Från OP.se

Man kunde nästa tro att Anders gått någon slags mediaträning för han gör ju sig riktigt bra framför kameran! Vill ni ha autografer så får nu försöka nå honom via Mobacken Racings hemsida.

Nästa typ att visa upp sig är Rickard (Brooklyn Choppers) – mannen som hamnade på fel sida av isen under förra Speed Weekend. Som alla kanske minns så regnade hela eventet bort natten (eller nätterna) innan det skulle gå av stapeln. Vi höll oss intill stranden på den lilla is som fanns och roade publiken bäst vi kunde.

Rickard har i alla fall torkat hojen igen, och den verkar ju funka bra(?). Kanske behövde rengöras lite ändå!

Även Rickard har figurerat i media. Förra numret av MCM t.ex.

Från tidningen MCM

Peter Forsberg (Brooklyn Choppers) då? Hur har det gått med hojen med dubbla pulsjet? Ja, han har ju kört med den förut men hävdar att han har ”vissa problem”. Som om det är något man blir överraskad av i den här branchen. Hjälp nu till att motivera honom med glada tillrop och uppmuntran så att vi får se även honom i Årsunda!

 

 

Det här inlägget postades i Filmer, Media, Speed Weekend on Ice 2015. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.