Vad är priset för lycka?

Jo hundra kronor för vuxna, och femtio kronor för barn!

lukas

Fick precis en laddning T-shirts levererade inför mässan. För att vara säkra på att de skulle hinna fram så skickades de till Norrtälje direkt. Landracing-Glenns son var inte sen att testa och ställde dessutom upp som modell. Blev ju toksnyggt det där!

Vi förväntar oss att köerna till vår t-shirtförsäljning kommer att börja bildas redan under fredagen, i stil med köerna utanför Applebutikerna när de ska släppa ny iFån, så den som är sugen på lycka för pengar får nog ta med sig sovsäcken och spritköket för att börja köa tidigt.

Vi tackar Tomas på Helloil/Orsa Tröjtryck för hjälpen med tröjorna.

Helloil_Flames_Printshop

Ikväll har vi lastat inför kommande färd. Då vi inte reser med husvagn denna gång så fick vi lite huvudbry kring det här med logistiken. Huven har vi alltid fraktat i husvagnen av rädsla för att den ska ta stryk under transporten, men nu var vi tvungna att hitta alternativ. Måste säga att vi är stolta över resultatet. Husbyggar-Harry som hyr lokal av far var inte imponerad, men han är nog bara inte riktigt bekant med vår moderna byggteknik.

lastning

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Vad är priset för lycka?

  1. Marcus skriver:

    Går det att förboka en T-shirt för avhämtning i Norrtälje?

  2. Johanna skriver:

    Tjusigt bygge! Ser ju nästan stabilt ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.