Fler fulbyggen till folket!

De senaste åren har vi i Svarthålet haft det stora privilegiet att ha med egen kock till Speed Weekend. Christer heter han, och råkar vara min och Jims kusin. Det senaste kanske förklarar ett och annat om oss två.

SW20150012

Förutom att vara en grym kock, och råka vara medlem i landets skönaste MC-klubb så har han även VM-guld i bonnsmide. Nu har karln fått för sig att även han ska vara med och köra på sjön i Årsunda. ”Med vad” undrar ni? Ja vi klarar i alla fall inte av att sätta ord på skapelsen, men den har i alla fall två hjul och Subarumotor.

Av filmen att döma så startar den, men gången kanske lämnar lite att önska. Tur att det är gott om tid kvar för finlir. Mer om bygget finns att hitta på hans Facebooksida. Hjälp till att hejja på honom så han får bygget klart i tid!

För övrigt så kan vi avslöja att vi numera finns på Instagram. Vår nytillsatte Social media manager Lina Lidén hävdade att det vore ett bra drag. Själv trodde jag att det bara var till för Södermalmhipsters med underliga brillor, men uppenbarligen inte.
Vi finns i alla fall under användaren svarthaletracing. Egen tåkkeran (jämtska för såndäringa) hashtag har vi också. #svarthåletracing

Det här inlägget postades i Filmer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *