Morgondagens provkörning

På de informationslappar vi delade ut i postlådorna på byn i tisdags meddelade vi att helgens provkörning var planerad till söndag mellan kl 12-16. Nu vet vi att den blir av. Ett motorfäste är klart, och det andra är precis på G. Hungern börjar ta till, men Lotta kom till vår räddning och ordnade matlådor.

motorfäste

Imorgon kl 12 kommer vi vara på plats på gården i Halabacken. När första mullret kommer är svårt att säga eftersom vi aldrig kört motorn förut. I vanlig ordning så varnar vi med vår siren innan vi startar.

Och så får vi komma ihåg att ta ned mammas blomkrukor från fönsterhyllorna den här gången…

Det här inlägget postades i Jetskotern. Bokmärk permalänken.

3 svar på Morgondagens provkörning

  1. Anders skriver:

    Har för mig att Eskil var måttligt imponerad av oljudet. Finns det Peltorkåpor till en katt?

  2. peter forsberg skriver:

    Grattis, nu j-ar ska ni väl in i 200kmh klubben:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.