Tankarna på plats

Att jag skriver så tråkiga inlägg, helt befriade på underfundigheter och andra (mer eller mindre lyckade) försök till att vara lustig är nog bara ett tecken på att vi jobbat hårt med viktigare saker.

Det händer att jag besöker att trevligt företag i Göteborg i jobbet, och Göteborgarna är ju kända för att vara lite lustiga av sig – vilket förstås även gäller chefen på detta företag. I brist på egna roligheter får jag dra en av hans:
– Vad kallar man samens mössa?
– Lapptopp!

Jaja… Nu är tankarna på plats. Efter att ha skjutsat L-E till bussen mot staden tog jag och Jim och punktade dit en tank lite sådär på ögonmått. Efter att ha konstaterat att det nog inte såg allt för illa ut så fäste vi den andra tanken också, och svetsade fast fästena rejält.

Av ungefär en miljarrd svetsar i tankarna så hittade vi en por när vi trycktestade dem. Jag hade tänkt vräka ur mig något spydigt om L-E:s svetsning, men efter att ha kommit fram till att jag nog inte ens gjort det hälften så bra själv så tror jag att jag skippar det. Nu har jag i alla fall lite snyggt fått nämna vems fel poren var…

Trots mina lite bristande TIG-färdigheter så lyckades jag nog täppa till tanken, och med lite tur slipper vi bränna oss lika mycket som Mobackenkillarna gjorde förra året

Det här inlägget postades i Jetskotern. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.