Auto Motor & Sport rapporterar från Speed Weekend

Nu har Auto Motor & Sports reportage från Speed Weekend 2013 kommit ut för allmän beskådan. Riktigt kul faktiskt, och jag må säga att Jim gjorde riktigt bra ifrån sig framför kameran. Vi är nog en aning kameraskygga allihopa, men det där var ju proffsigt!
Det återstår bara att se resultatet av SVT-programmet Biltokigs intervjuer med mig. Med världens största filmkamera som stirrar på en så var det inte så himla lätt att följa reporterns uppmaning; ”se inte in i kameran”. Det kanske slutar med att de klippt bort allt ihop till slut. Jaja, det finns ju som tur är mer att visa från Speed Weekend!

Det här inlägget postades i Filmer, Media, Speed Weekend on Ice 2013. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.