Mer skoj i vinter!

Det ser ut som att det med stor sannolikhet, förutom Speed Weekend, kan bli ett motorevenemang på is till i vinter. Den 11-13 januari ordnas Ferdinand Ice Festival i Drevsjø i Norge. Ser ut som ett helt sanslöst arrangemang, och om man kollar på hemsidan, samt gamla filmer på Youtube så kan man se att det verkar köras en hel del fräcka bilar.

Jetfordonen verkar inte ha fått så mycket utrymme än, och på rundbana kanske inte jetskoter är det mest praktiska, men vi kände oss förstås väldigt smickrade när de hörde av sig och frågade om vi ville/kunde komma. Inget är spikat än, men vi är alla tre överens om att detta ser ut som något som kan bli väldigt kul!

Det blir bråda dagar under november till och med februari, men förutom att dricka öl så finns det ändå inte så mycket att göra när det bara är kolsvart ute hela dagarna.

Är faktiskt tidigare ute än vanligt. Kretskorten till spänningsregulatorerna för bränslesystemet kom idag. Ooooh så fina de var!

Och för att slippa McGyver-lösningar och elchocker nästa gång vi ska starta någon liten pulsjet tog jag och satte ihop ett litet portabelt tändsystem baserat på reservtändmodulen till jetskotern.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.