Lite reklam

Jobbar man som vi, och leker med prylar som kostar en massa pengar och inte direkt inbringar några så kan budgeten bli lite tight ibland. Det finns väl någon slags ömsesidig uppfattning inom Svarthålet att vi ska försöka låta det hela handla så lite om pengar som möjligt. Med det menar vi att om vi ska behöva känna pressen över att dra in en massa stålar så skulle ju det här bli mer likt ett jobb än ett jäkla kul kompisprojekt.

Pga. detta så är det väl ändå så att budgeten kan bli lite ansträngd. Därför är vi förstås oerhört tacksamma för de bidrag/rabatter som vi får. När vi var i behov av en ny generator till vårt elverk som driver startfläkten så hjälpte Kvänums järn till. Nu behövde vi ett litet elverk för att driva runt allt spektakel runt omkring, och fick bra pris på ett sådant från dem. De är inte bara trevliga, utan vet vad de snackar om (de bygger/monterar ju en hel del prylar själva) och har massor av fina prylar i sin webshop.

Dock så tycker jag att deras värmepannor är bra klena. Av någon anledning har de inte riktigt tänt att börja kränga V1:or som top-of-the-line-alternativ..

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.