Tvåhundra var det ja…

Efter några veckors produktivitet och en framgångsrik helg har vi alla uppenbarligen helt kommit av oss. En komplett rapport från Speed Weekend on Ice 2016 kommer så småningom, men tills vidare bjuder vi er på den här skrytbilden.

SnabbasteÅket

 

 

Jo ni läser rätt! 232 blås i snitt och 241 i toppfart. Man kan ju säga att detta är bra jäkla mycket mer än vi någonsin vågat hoppas på. Motorhaveri fick vi också på sista året, men surar inte för det. Vi har våra idéer om vad som kan tänkas vara grundorsaken och tills motsatsen är bevisad så tror vi inte att den dyra plåten vi köpt skulle vara problemet.

I år har vår fotograf fokuserat på video. Vi har antagligen totalt minst 200 Gb material att gå igenom, så det lär ta en stund. Enstaka klipp kommer att dyka upp allt eftersom.

Som sagt; rapport samt tacktal kommer. Ge er bara till tåls medan vi varvar ner.

Det här inlägget postades i Jetskotern, Speed Weekend on Ice 2016. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.