Speed Weekend on Ice 2018 – En succé

Efter förra Speed Weekend on Ice var vi alla så trötta att vi inte ens orkade uppdatera hemsidan, trots att vi klått vårt tidigare fartrekord.

Nu tänkte jag vara snabb och slänga ut en jättekort uppdatering om hur årets Speed Weekend gått innan det faller i glömska. Vi har gott om video- och bildmaterial, men vi har inte ens hunnit börja gå igenom detta än. Därför tar jag mig helt enkelt friheten att lägga in denna lilla filmsnutt som en Speed Weekend-besökare gjort (hans Youtube-kanal):

245,63 km/h i snitt och 251,04 km/h i målhastighet! Detta med relativt svårt före, ett par avslag på ”gasen” pga rädsla och en på tok för upprätt körställning.

Drömmålet på 250 km/h är nu nått, och vi kunde inte vara nöjdare. Dessutom har vi nog aldrig åkt hem från Speed Weekend med ett så helt fordon som denna gång.

Utförligare uppdatering kommer, men tills vidare; tack till alla! Mina teamkamrater Jim och Lars-Erik, familjer, vänner, vårt underbara crew, Glenn Ocklund och gänget i Landracing, alla sköna besökare under Speed Weekend. Utan er hade vi inte blivit världens snabbaste team på medförsedd andra världskriget-missil.

Det här inlägget postades i Filmer, Jetskotern, Speed Weekend on Ice 2018. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.