Norsk rapportering med korrekt prioritering…

Under fredagens tävling blev undertecknad intervjuad av en reporter från norska motortidningen Autofil vid ett par tillfällen och idag ramlade det in ett mail i inkorgen med en länk till reportaget.

Min smått förvirrade uppsyn skyller jag helt enkelt på att jag för det första stod i kön inför mitt första åk och för det andra att min norska inte är den allra bästa.

I övrigt tycker jag att reportaget var väldigt proffsigt. Alldeles för ofta ser man ganska grova felaktigheter i den här typen av reportage men dom här har till och med varit inne på hemsidan och bakgrundsforskat en del.

Direktlänk till reportaget

Det här inlägget postades i Filmer, Media, Speed Weekend on Ice 2013. Bokmärk permalänken.

4 svar på Norsk rapportering med korrekt prioritering…

 1. Husse skriver:

  Mycket bra reportage, dessutom mycket trevligt klippt och redigerat i deras film.

 2. Peter Forsberg Brooklyn Choppers garage skriver:

  Vilket bra reportage, det är ni väl värda. Passar även på att tacka för all hjälp med med min farkost (titan hojen) en super kul helg som man sent ska glömma:)

  • LinusN skriver:

   Tack tack! Detta var det första Speed Weekend då vi faktiskt känt att vi haft tid att träffa lite annat folk utanför vår egen depå.
   Kul att du hörde av dig, för jag hade helt glömt vad du hette. Ska jobba lite på en ny design av vårt tändsystem så att du kan byta ut dina elpistoler =)
   Om vi inte ses innan så blir det nästa år!

 3. Oddvar skriver:

  På tide att norsk media oppdaget hva som fåregår i broderlandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.