Jodå vi lever fortfarande + Kvällsunderhållning

Får väl börja med att be om ursäkt för den senaste tidens inaktivitet här på hemsidan. Undertecknad har faktiskt varit helt slutkörd efter Speed Weekend, trots att det inte blev något kört. Allt klurande och arbete på fartkåpa etc. gjorde faktiskt så att man inte hade många lediga minuter mellan nyår och SW. Nu börjar energin komma tillbaks igen.

Som vanligt så får man väl passa på att ta itu med lite andra projekt som blivit eftersatta under de senaste månaderna. Olikt Mobacken-Anders så har vi begränsade mängder energi, så det är till att prioritera.

Lars-Erik har rotat fram en fantastiskt fin gammal inombordsmotor som hans morfar Gunnar konstruerade och tillverkade någon gång under medeltiden. Jag har nämnt att jag tycker att han borde lägga ut någon bild på detta arbete här då det helt klart är exotiskt nog för att passa här. Gunnar tillverkade för övrigt en hel bil, inkl motor och allt. Den är helt otroligt vacker och vad jag har förstått så åkte han och frugan långa turer med den. Bilen finns kvar, och man kan ju bara hoppas att den blir L-E:s nästa projekt efter båtmotorn.

Jim arbetar med Firebirden inför sommarens eskapader. Själv har jag en industrirobot som jag tänkte skulle servera öl, och så tänkte jag bygga en gravyrmaskin för 78-varvare (”stenkakor”). Tänk att kunna dra av någon Meduza-låt på trattgrammofonen!

Lite kvällsnöje

Fick ett meddelande från min kusin:
http://www.tv.nu/p/14042220502100svt1

Under Speed Weekend 2013 hade vi ett filmteam som följde oss (och några andra) hela helgen. Tanken var att det skulle bli ett avsnitt av serien ”Biltokig” som sändes på SVT Play, men pga diverse omständigheter så bestämde man sig för att slopa det avsnittet.
Jag hörde av mig till en i filmteamet förra sommaren bara för att fråga vad som hände med materialet, och han sade att det nog skulle komma en kort specialare något framöver. Jag antar att detta är den. Blir lite nervös. De hade väldigt stor kamera och jag har väldigt lite mediaträning…
(Det lär säkert vara fler än vi som figurerar på bilderna, så oavsett min/vår insats så kanske det blir kul att se).

Ikväll kl 20:50 i SVT1 är det alltså.

Det här inlägget postades i Media, Speed Weekend on Ice 2013. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jodå vi lever fortfarande + Kvällsunderhållning

 1. bjursingen skriver:

  Hej!
  Mycket bra underhållning du och Anders skötte er exemplariskt.
  kommer ut på play i framtiden!

 2. Jimmy skriver:

  The länk:
  http://www.svtplay.se/video/2045196/del-1
  Främst från ca 7:30 och framåt får man inte missa.

  Riktigt kul att se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.